Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Pavisam cits stāsts" by Hokans Nesers # Book PDF Kindle ePub Free

Pavisam cits stāsts

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Pavisam cits stāsts
  • Author : Hokans Nesers
  • Release Date : January 17, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2482 KB

Description

2007. gada jÅ«lijā pie kriminālinspektora Barbaroti durvÄ«m uzrodas vēstule, kurā tiek detalizēti aprakstÄ«ta slepkavÄ«ba, kas notiks viņu paÅ”u klusajā pilsētā. Kad policijai izdodas atrast vēstulē minēto cilvēku, tas jau ir miris.

Pienāk otra vēstule, pēc tam treŔā un ceturtā, un sākas ātrumsacÄ«kstes, lai apturētu noziedznieku, pirms tas paspēj izpildÄ«t vēstulēs solÄ«to. Tiek atrasta anonÄ«ma dienasgrāmata, kurā ir aprakstÄ«ts kāds pirms pieciem gadiem Francijā noticis incidents. Un Barbaroti nav nepiecieÅ”ams ilgs laiks, lai saprastu, ka dienasgrāmatā minētie cilvēki ir tie paÅ”i, kuru dzÄ«vÄ«ba Å”obrÄ«d ir briesmās.

Hokans Nesers (HĆ„kan Nesser, dz. 1950), zviedru autors, raksta gan stāstus, gan romānus – arÄ« kriminālromānus un psiholoÄ£iskos trillerus –, un viņa literārie darbi ir tulkoti vairāk nekā 20 valodās, pārdoti vairākos miljonos eksemplāru un pēc to motÄ«viem tiek uzņemtas kinofilmas. H. Nesers saņēmis vairākas literārās godalgas, tostarp trÄ«s reizes ieguvis prestižo balvu “Gada labākais zviedru kriminālromāns”.

No zviedru valodas tulkojusi Inga Grezmane.


Free Download "Pavisam cits stāsts" PDF ePub Kindle